Preguntes freqüents per treballadors/es de tempjob durant l’estat d’emergència pel covid-19


  • Què haig de fer si em trobo malament?

Si els símptomes són compatibles amb el COVID-19, no vagis a treballar i Truca al 061. Ells et diran com actuar. A continuació avisa’ns als mails o telèfons habituals.

Si vols només informació pots trucar al 012. Important: El 112 només és per a emergències i en cap cas per a informació.

  • Estan obertes les oficines de Tempjob?

No, estem tele-treballant. Seguim plenament operatius des dels nostres domicilis i tant els telèfons, el WhatsApp com els correus electrònics habituals estan operatius.

  • Puc anar amb normalitat al meu lloc de treball?

Si, sempre que tu o algú de les persones amb qui mantinguis contacte, no tingueu símptomes compatibles amb el COVID-19. La setmana passada vas rebre el certificat que acredita on vas a treballar. Si no ho has rebut normalment truca’ns i t’ho fem arribar.

També és convenient que portis el certificat d’auto responsabilitat de la Generalitat de Catalunya que et pots emplenar i guardar al mòbil fent clicant aquí.

Pots obtenir informació addicional actualitzada al blog del nostre servei de prevenció de riscos laborals Egarsat del Grupo Preving clicant aquí

  • Quins drets tinc com a treballador de ETT?

Exactament els mateixos que té qualsevol treballador/a temporal.
Si ets un/a treballador/a afectat/da per la davallada d’activitat d’un Client de Tempjob rebràs una informació detallada i personalitzada immediatament.

Amb data 21-3 hem fet una consulta a la inspecció de treball, i estem en procés de saber en quines condicions i en quins casos podrem aplicar un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació si es dona el cas.

  • Ja s’ha acabat el meu contracte i vull cobrar l’atur, com ho faig?

No has d’anar a l’oficina del SEPE ja que està tancada. Pots demanar cita prèvia a la pàgina web del SEPE  i un/a funcionari/a es posarà en contacte amb tu el dia que toqui per fer la tramitació online. Si necessites ajuda truca’ns i mirarem com te la podem proporcionar.

  • Com cobraré la meva nòmina?

El cobrament de la teva nòmina es farà mitjançant transferència bancària com és habitual.

Si ets una de les poques persones que cobres habitualment per xec, excepcionalment hauràs e cobrar per transferència bancària. Si no ens has informat d’un nº de compte bancari, fes-nos-ho arribar per Mail, preferiblement a la teva persona de contacte habitual. Es indispensable que tu siguis el titular.

  • He de signar un document i les oficines estan tancades.

Si és un contracte o una pròrroga, pots fer-ho a través del sistema de firma electrònica de Tempjob. Si tens qualsevol dubte o dificultat truca’ns i t’ajudarem.

  • Com puc fer arribar el full de control horari?

Per mail o mitjançant una fotografia si habitualment reps comunicacions per WhatsApp. En cap cas per FAX, ja que físicament no estem a les oficines.

Se m’han acabat els fulls de control horari i en necessito per aquest mes o el mes proper.

Pots descarregar-te el full de control horari clicant aquí.  Si no disposes d’impressora truca’ns i trobarem una solució. Possiblement a la empresa on treballes et podran ajudar.