Busco feina


Has pensat en incorporar les ETT a la teva estratègia de recerca de feina?

Et podem ajudar a accedir al mercat de treball, reorientar o ampliar la teva trajectòria laboral, aconseguir noves habilitats i competències, guanyar experiència i fer nous contactes professionals, a més de trobar l’oportunitat que estaves cercant. O és que pensaves que a través d’una ETT només podies aconseguir una feina de tres mesos?

A Tempjob sabem que trobar una feina adequada és un assumpte de gran importància que mereix ser tractat amb la màxima seriositat i rigor. És per aquesta raó que ens esforcem diàriament per cercar la satisfacció d’aquelles persones que, com tu, confien en nosaltres.

Has de saber també que a Tempjob formem als nostres treballadors en matèria preventiva perquè puguin desenvolupar la seva feina amb tota seguretat. També els oferim cursos gratuïts de temàtica diversa que ajuden a consolidar les seves aptituds i habilitats.

A més, tots els nostres treballadors disposen d’un servei d’assistència mèdica 24 hores (tel. 900 333 276) a través d’Egarsat Mútua d’Accidents de Treball i Malalties Professionals. I si ho creuen convenient, poden realitzar un reconeixement mèdic, gratuït i confidencial.

I, per descomptat, compten amb tot el nostre suport i assessorament al llarg del seu pas per Tempjob. Ens agrada escoltar i mantenir un tracte obert i de confiança amb els nostres treballadors. I és que després de més de 25 anys, continuem pensant que el valor són les persones.

A Tempjob et volem conèixer. Registra't com a candidat i participa en els nostres processos de selecció de personal.

Les nostres ofertes de feina, al dia. Consulta-les totes a Infojobs i a la teva àrea privada.